Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mając w lodówce tylko pomidory,ser żółty i śmietane wymyśliłam ten przepis:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Pomidorka sparzyć i obrac ze skórki, pokrojonego w kostke wrzucić do rondelka i gotować aż puści sok (mieszając w miedzy czasie)dodac mały kawałek kostki rosołowej, poczekac aż sie rozpusci, następnie ser żółty poszarpać i wrzucić do pomidorków. Doprawić wegetą, pieprzem i czekac aż ser sie rozpusci.. Dodać śmietane.. I zagotować ale uważać aby ser za bardzo sie nie przyklejał do dna.. Gotowy sos można podawać z makaronem:)