Do góry

Przekąski Przepis na:

Sosy do pasztetów

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20663

Dodano: 09.03.2009

Odsłon: 7207

idealnie podkreśli smak twojego pasztetu

Składniki

  • sos tatarski, 1
  • jajka ugotowane na twardo, 2
  • korniszonki posiekane, 2-3
  • marynowane grzybki posiekane, 3
  • cebulki marynowane posiekane, 5
  • Kawałek czerwonej marynowanej papryki posiekanej
  • kolby marynowanej kukurydzy posiekanej, 2
  • majonez, 1 szklanka
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Składniki sosu wymieszać doprawić.

  2. Udekorować korniszonkiem, cebulkami marynowanymi, papryką marynowaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń