Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie na obiad, ale jest rzeczywiście bardzo ostre.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
Mięso lekko podsmażyć do zmiany koloru na 3 łyżkach oleju.
Bulion rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody.
Cebulę zeszklić razem z czosnkiem na 2 łyżkach oleju.
Do garnka wlać koncentrat i dodać wszystkie składniki oprócz sera i makaronu. Wymieszać i włożyć do gorącego piekarnika na 20 minut.
Do gotowego sosu wrzucić starty ser i ponownie włożyć do piekarnika na około 5 minut.
Makaron ugotować według przepisu.