Do góry

Przekąski Przepis na:

Spaghetti na maśle z pieczarkami, pomidorami i papryką

Przepis dnia 2008-10-15
Przekąski

Autor: azja

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 237

Dodano: 30.05.2008

Odsłon: 14560

Pyszne spaghetti.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotować makaron w osolonej wodzie, odcedzić. Rozgrzać masło na patelni, dodać posiekany czosnek i zarumienić. Do tego dodać pokrojone pieczarki, szczyptę soli i pieprzu, i pokrojoną paprykę. Smażyć kilka minut. Dodać pokrojone pomidorki koktajlowe i posiekaną pietruszkę. Polać spaghetti i posypać parmezanem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń