Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis też bardzo wiosenny. Lekki. Zielony. A zarazem sycący.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34250
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 164
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34250
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 164
Składniki
Warzywa obieram, oczyszczam, myję. Z filetu usuwam błonki, myję, osuszam i kroję w kostkę. Solę i pieprzę. W dużym garnku zagotowuję wodę. Solę. Gotuję warzywa po kolei, odcedzam i odkładam na bok. Na patelni rozgrzewam odrobinę oliwy. Smażę posiekany drobno czosnek przez chwilę. Dodaję mięso i smażę kilka minut. Zagotowuję wodę na makaron. Solę. Gotuję al dente. Odcedzam. Do mięsa dodaję warzywa. Podsmażam do podgrzania. Przyprawiam. Przed podaniem makaron posypuję porwaną mozzarellą oraz prażonymi ziarnami.