Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników szpinaku.Szybkie i proste danie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oleju dodając posiekany czosnek.Szpinak porwać na drobniejsze kawałki i dodać do cebuli z czosnkiem.Zamieszać i dusić ok 10 min.Dodać śmietanę (jeśli sos jest za gęsty można dodać trochę wody z gotowania makaronu),przyprawić do smaku solą,pieprzem i odrobiną chili.Wymieszać z ugotowanym makaronem.Smacznego.