Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na dobry obiadek.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 95
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22677
Smak wiosny!
Odsłon: 372
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 323
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13154
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 95
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22677
Smak wiosny!
Odsłon: 372
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 323
Składniki
Przygotowanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie, zahartować i odstawić. Pieczarki pokroić, usmażyć na jednej łyżce masła z pieprzem, a na suchej patelni uprażyć złociście orzechy. Na łyżce masła poddusić czosnek, oprószyć mąką, wlać śmietankę, rosół i gotować sos na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie wrzucić do sosu pieczarki, orzechy, wymieszać, chwilę podgotować i doprawić do smaku. Makaron wyłożyć na talerze i polać sosem orzechowym.