Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bo własny i bez dodatku E :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Pomidory obrać ze skórek, gotować 30 minut (ja dałam do sokowirówki później sok z miąższem połączyłam, nie trzeba już gotować), cebule, ananasa, paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i gotować ok. 30 minut, na koniec dodać sok z ananasa zagęszczony 2 łyżkami mąki ziemniaczanej. I zagotować. Nie pasteryzować, odwrócić tylko słoiki góry dnem i zostawić na jeden dzień.