Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste i smaczne ciasto na deser.Lubię takie babcine przepisy,wprawiają w dobry nastrój:)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1772
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1772
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki.Orzechy posiekać drobno.Jabłka i orzechy wrzucić do miski,wymieszać,zasypać cukrem i odstawić na pół godziny.
Jajka wymieszać z olejem,wlać do jabłek.Mąkę przesiać z proszkiem i sodą,wymieszać dokładnie i wsypać do jabłek.Starannie wymieszać.Przelać do prostokątnej formy o wymiarach 20x25 cm.Piec w temperaturze 180 st.C przez 45 minut.