Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Składniki
Pokroic mieso na steki, nastepnie rozbic na grubosc 1 cm.Rozgrzac na patelni olej i dodac czosnek ,obsmazyc mieso do momentu ,az uzyska brazowy kolor.Dodac pokrojona wczesniej cebule oraz pieprz,sol i curry do smaku.Dusic przez godz.(nalezy pilnowac,aby sos nie wyparowal).Pokroic zielona papryke w paski i podsmazyc na osobnej patelni na malej ilosci tluszczu wraz z pozostala druga pokrojona cebula,.Podsmazone warzywa nalezy dodac do uduszonego miesa .Wrzuc pokrojone grzyby i dus wszystko jeszcze przez 20 min.