Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepszy strogonow w internecie :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 560
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 92
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 560
Składniki
ZAKLEPKE robimy ze śmietany i mąki.
łopatkę kroimy w kostkę, przesmażamy. to samo robimy z cebulą, fasolą czerwoną.
pieczarki kroimi w plasterki, również przesmażamy.
z kostek rosołowych robimy bulion na 2 szklanki.
Do brytwanny wrzucamy mięso, cebulę, pieczarki, paprykę ( pokrojoną w kostkę). Wszystko podlewamy bulionem. Następnie dodajemy kukurydzę i fasolę.
Pod koniec gotowania zaprawiamy potrawę.