Do góry

Dania główne Przepis na:

Super farsz do pierogów

Dania główne

Autor: eyes_shadow

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 433

Dodano: 10.03.2008

Odsłon: 4504

Farsz do pierogów, chyba troszkę inny od wszystkich...

Składniki

  • mięso mielone, 0,5 kg
  • cebula, 2 szt
  • pieprz, sól
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso mielone ugotować w niewielkiej ilości wody. Cebulkę posiekać i podsmażyć. Mięso wyjąć i przemielić przez maszynkę. Dodać cebulę i przyprawy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 20 września 2009 A nie lepiej ugotowac mieso w całości ,potem zemlec i przesmazyc z cebulą.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń