Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gwarantuje, że będzie smakować:)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1550
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1550
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Składniki
Pora pokroić w półplasterki, wrzucić do miski i posolić.
Marchewkę zetrzeć na tarce na drobnych oczkach, wyłożyć na pora i posypać cukrem.
Jabłko zetrzeć na dużych oczkach, wyłożyć na marchewkę i polać sokiem z cytryny.
Całość zalać jogurtem naturalnym. Nie mieszać! Wstawić do lodówki na ok. pół godziny.
Wymieszać tuż przed podaniem.