Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna surówka buraczkowa,która bardzo mi smakuje,a przy tym jest szybka w wykonaniu,bo buraczków nie trzeba gotować.Polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 125
Składniki
Buraki umyć,obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wymieszać z chrzanem i jogurtem.Jabłko obrać,utrzeć na tarce,wrzucić do buraczków,skropić sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać całość.Przyprawić do smaku.