Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z czerwonej kapusty

Dania główne

Autor: Jagoda50

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 5412

Dodano: 09.09.2009

Odsłon: 16624

Smaczna i kolorowa surówka

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapuste poszatkować,posolic i odstawić na 30 minut

  2. papryke i cebule pokroic w kostke,marchew zetrzec na tace o grubych oczkach

  3. po upływie 30 min kapusta zmiekła,nalezy ja odcisnąć z nadmiaru soku

  4. dodac do kapusty pozostałe warzywa i natkę pietruszki,doprawic do smaku

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zelwanka 24 stycznia 2012 Mąż zrobił tę surówkę, tylko zamiast cukru do smaku starł jabłko - bardzo nam smakowała :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń