Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 739
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 32
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 739
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 32
Składniki
kapustę pokroić,każdą włozyc do innej miski,lekko posolic i odstawić na 20 minut.potem lekko odcisnąć,nie pomieszac razem
czerwona papryke i czerwona cebule pokroic drobno i dodac do białej kapusty
żółtą paprykę i białą cebulę posiekac i dodac do czerwonej kapusty
marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodac do każdej kapusty,szczypior pokroic i tak samo dodac do każdej po trochu
każda kapustę doprawić solą ( troszkę ) cukrem,octem ,pieprzem i olejem
tak doprawione surówki układać kolorami na półmisku