Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty kiszonej
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku i pokroić na drobne kawałki. Obrane i umyte marchewki i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, Na tarce o drobnych oczkach zetrzeć cebulę. Składniki wymieszać w misce. Dodać łyżeczkę cukru, sól, pieprz, kminek i oliwę. Wszystkie składniki jeszcze raz wymieszać.