Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Sposób zrobienia jest banalny - kapustę szatkujemy jeśli jest to konieczne, jeżeli jest dość drobna to wrzucamy od razu do miski. Do tego dodajemy startą na grubych oczkach marchew, pokrojoną w talarki cebulę, kukurydzę i rodzynki.
Wszystko zalewamy oliwą (nie za dużo, aby oliwa nie pływała, lecz tylko obtoczyła swą glazurą kapustę). Doprawiamy odrobiną soli, cukru i dość sporo pieprzu. Gotowe:)