Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Kapuste umyć, pokroić i przełożyć do naczynia. Na tarce zetrzeć jabłko, marchewkę i cebulę, dodać do kapusty. Przyprawić solą, pieprzem, cukrem oraz sokiem z cytryny i wszystko wymieszać. Można dodać również majonez. Zawsze robię dwie wersję, jako że niektórzy domownicy nie lubią majonezu. W wersji bez majonezu, skropić surówkę oliwą. Smacznego :-)