Do góry

Przekąski Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Przekąski

Autor: monika26

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 15

Dodano: 16.10.2008

Odsłon: 7032

smaczna i prostu dodatek do dania obiadowego np do ryby lub mięsa. Mój mąż bardzo lubi surówki bo kto jada surówkii tem piękny i gładki!

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapuste poszatkowac odsączyc kukurydze. marchewke obrac i zetrzec na tarce o drobnych oczkach. papryke zblanszowac i drobno pokroic.tak przygotowane składniki wymieszac ze zmiażdzonym czosnkiem oraz drobno posiekanym koperkiem i doprawic do smaku solą .gotowym sosem polac warzywa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń