Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Dania główne

Autor: Jagoda50

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 5421

Dodano: 08.11.2009

Odsłon: 13248

Dobrze smakuje z mielonymi kotletami

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapuste pokroić dość grubo (najlepiej w kostkę)

  2. ogórek pokroic w plasterki,pomidora,śliwki i jabłko w słomkę

  3. mandarynki obrac ,podzielić na cząstki i przekroic na połowę,cebulę posiekać ,wszystko dodac do kapusty,doprawić,posypac natkąi wymieszać

  4. Surówka pasuje do kazdego rodzaju mięs

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kuncia 15 grudnia 2009 Dzi#ekuje. n ewno jak tylko beda swieze owoce to aja zrobie. :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 13 grudnia 2009 Pewnie ,że mozna dodac inne owoce np,ciemne winogrona albo mandarynki ,jabłka.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kuncia 12 grudnia 2009 Czy zamiast Sliwek mozna dac inny owoc.????

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozena58 11 listopada 2009 bardzo ciekawy pomysł na sałatkę z pekinki!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń