Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Dania główne

Autor: reszeczka

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 67

Dodano: 22.11.2009

Odsłon: 6655

doskonała surówka do schabowego czy kurczaka,szybkie do zrobienia,oryginalne w smaku

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. czosnek przecisnąć przez praske, rodzynki, dodać mojonez wymieszać. Odstawic , zeby rodzynki zmiekły.

  2. pokroić kapuste i wymieszac z majonezem z rodzynkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 22 listopada 2009 Ciekawe połączenie smaków,lubie takie.Proponuje dodac troszeczke marchewki i zieleniny.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń