Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Sałatki

Autor: agulam22

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 5817

Dodano: 20.02.2008

Odsłon: 21243

Delikatna w smaku. Z mnóstwem witamin i okazałością smaków.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. -kapustę pokroić w paseczki -pomidory i ogórki pokroić w kostkę -cebulę ze szatkować jak najdrobniej potrafimy -wymieszać ze sobą wszystkie składniki i doprawić sola i pieprzem do smaku -dodać majonez i odstawić do lodówki na ok 25 min Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agulam22 27 lipca 2008 no oczywiscie ze wyszlo pycha bo nie od samego majonezy zależy smak ja napisalam kielecki bo ja taki najczęsciej używam ale każdy może użyc jaki ma lub jaki lubi:)ciesze sie ze przepis Ci odpowiada -pozdrawiam Agnieszka

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

krysienka_86 25 lipca 2008 Zamiast majonezu kieleckiego dodalam winiary bo akurat ten mialam w lodówce.. I wyszła pychotka :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń