Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czarna rzepa skrywa biały miąższ o dość ostrym smaku, zawiera dużo składników odżywczych i mnóstwo witamin, dlatego warto ją wykorzystywać przy produkcji naszych posiłków.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 442
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 95
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 442
Polecam.
Odsłon: 90
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 95
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki, posolić i odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie kapustę odcisnąć, wymieszać z pozostałymi warzywami utartymi na tarce o grubych oczkach i majonezem. Smacznego.