Do góry

Przekąski Przepis na:

Surowka z kiszonej kapusty

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 15.04.2009

Odsłon: 2435

Super dodatek do dan z ryby, albo jako samodzielna zdrowa przekaska

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapuste szatkujemy, marchewke zcieramy na tarce o grubych oczkach, cebule kroimy w drobna kostke.Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku oliwa z oliwek, pieprzem i cukrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ivona 23 kwietnia 2009 Proponuję dodać do tego soczyste,starte jabłko,kminek mielony i natkę pietruszki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń