Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
Pory umyć, pokroić w półplasterki, dać na sito i sparzyć gorącą wodą. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, pokroić w drobną kosteczkę. Gdy pory są już zimne włożyć do miski, dodać jajko i majonez, zamieszać. Obrać jabłka, zetrzeć na tarce o grubych oczkach prosto do sałatki. Ścierając jabłka do sałatki, w której jest już majonez, zapobiegamy procesowi ciemnienia owoców. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.