Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak sushi zawsze przenosi mnie w inny świat ...
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 108
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 108
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Składniki
Przyrządzamy ry ż według opisu na opakowaniu - szklankę ryżu dokładnie , kilkarotnie płuczemy wodą , następnie wsypujemy do garnka , zalewamy dno wodą , odstawiamy do nasiąknięcia ryżu. Następnie gotujemy.
Na listki alg nakładamy wystudzony ryż oraz plasterki łososia. Całość zawiajmy po czym kroimy na ok. 4 cm kawałeczki.
Do osobnej miseczki wlewamy sos. Sushi maczamy w sosie sojowym i delektujemy się orientalnym smakiem