Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem zabraknie nam jarzynki,nie chce iść się do sklepu,więc mamy w zapasie suszone,równie aromatyczne i smaczne.Ja tak robię już od kilku lat ,polecam jeśli mamy w domu suszarkę:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Umyte warzywa pokroić w talarki.Natki w grubsze paski a pora i cebulę w grubsze talarki. Można też dać kapustę i inne warzywa ,co tylko chcemy. Suszyć do całkowitego wysuszenia ,gdyż zle wysuszone nam się zepsują. Smacznego życzę!