Do góry

Dania główne Przepis na:

Świńskie ryjki:)

Dania główne

Autor: Fretka008

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 23

Dodano: 09.12.2008

Odsłon: 2256

Kolorowe danie:)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić w plastry lub mniejsze kawałki, ugotować, dodać do nich pokrojone w paski papryki oraz pokrojone w talarki cebule. Ugotować, chwile dusić pod przykryciem. Następnie dodać pokrojone "w ryjki" parówki(przecinać z obu stron do połowy na ukos tak żeby powtawała litera V). Dodać ketchup i koncentrat. Dokłądnie wymieszać i jeszcze przez chwilę dusić pod przykryciem. Zamiast parówki można dodac kuleczki z mięsa mielonego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Tosca 04 czerwca 2009 Uff... A już się bałam, że to prawdziwe ryjki! ;) A to takie leczo...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń