Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szarlotkę zrobiłam inaczej niż zawsze,dzięki dodatkom rodzynek,czekolady,kokosu i galaretki wyszła chrupiąca i bardzo delikatna:)
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Polecam.
Odsłon: 166
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 70
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 813
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32519
Składniki
Wszystkie sypkie produkty wymieszać,dodać rodzynki i czekoladę drobno pokrojoną. Tortownicę posmarować masłem i wysypać tartą bułką. Na spód wyłożyć połowę sypkich produktów. Na wierzch dać jabłka i drugą połowę sypkich składników. Masło wyjęte z lodówki pokroić na cieńkie plastry i poukładać na wierzchu.
Dać do nagrzanego piekarnika i piec do zrumienienia w 180st.około 40-50min. Najlepsza jeszcze ciepła podana z lodami:)
Smacznego życzę!