Do góry

Desery Przepis na:

syrop do nasączania biszkoptów

Desery

Autor: lara1908

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 55

Dodano: 19.02.2009

Odsłon: 1642

warto mieć

Składniki

  • mocna kawa, 3/4 szklanki
  • wiank, 3 łyżki
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kawe ugotowac +winiak,nasączyć biszkopt.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

koralina 16 listopada 2009 Z winiakiem to by pasowała jakaś niskodrazniąca kawka, żeby potem sensacji żołądkowych, albo zgagi nie było.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń