Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkosc przygotowania rozkosz dla brzuszka
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
wszystkie skladniki oprocz budynie zagniesc do lodowki na ok o.5 godziny
czesc ciasta rozkruszyc na blache lekko ugniesc zeby pokryc cala blaszke posypac tarta bulka na to jablka starte na tarce nastepnie ugotowany budyn-kilka kopczykow przykryc -tez pokruszyc reszte ciasta
piec ok 35-40 minut w temp.180