Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1807
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1807
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Rybę posypać pieprzem, polać olejem i odstawić na 2 godz w chłodne miejsce. Cebulę pokroić w ćwiartki, cukinię na cienkie plastry, papryki w paski. Posypaćsolą, pieprzem i mieloną papryką,skropic olejem.Zawiń w roladki paprykę, cebule i pomidory. Na szpadki nabić pomidory rybę cukinie i roladki. Skrop szaszłyki olejem i opiekaj z każdej strony 5-8 min.