Do góry

Przekąski Przepis na:

Szaszłyki rybne

Przekąski

Autor: poziomka45

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 2

Dodano: 31.01.2009

Odsłon: 272

Smacznego!

Składniki

  • filety dorsza, 60 dag
  • pomidory
  • papryka zielona i czerwona
  • cukinia, 1
  • cebula
  • papryka mielona
  • pieprz czarny mielony, sól
  • olej
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rybę posypać pieprzem, polać olejem i odstawić na 2 godz w chłodne miejsce. Cebulę pokroić w ćwiartki, cukinię na cienkie plastry, papryki w paski. Posypaćsolą, pieprzem i mieloną papryką,skropic olejem.Zawiń w roladki paprykę, cebule i pomidory. Na szpadki nabić pomidory rybę cukinie i roladki. Skrop szaszłyki olejem i opiekaj z każdej strony 5-8 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń