Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany szczupak jest bardzo smaczny.
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 179
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 569
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 614
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 179
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 569
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 614
Składniki
rybe umyć,osuszyć,pokroić na równe kawałki,posolić,posypac pieprzem cytrynowym i odstwic na godzinę
na patelni rozgrzac olej,dodać pokrojoną drobno cebulę i pokrojone w plastry pieczarki i podsmażyć,dodać jogurt i śmietanę,doprawic solą i pieprzem i jeszcze chwilke smazyć
kawałki ryby opanierowac w mące i usmażyć na rumiano,nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego,na ryby wyłożyc pieczarki i pomidora pokrojonego na małe kawałki,posypac serem i zapiec w piekarniku
rybę podać z ziemniakami z wody