Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki wyszły bardzo smaczne,chrupiący ogórek dodał smaku.Można zajadać z pieczywem na zimno, jak i na obiad z ziemniakami i surówką. Bardzo polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6326
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 771
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6326
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 771
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę.Cebulę drobno pociekać ,czosnek przepuścić przez praskę. Kapustę pokroić w drobną kostę jak i ogórki. Dodać wszystko do mięsa,wbić dwa jajka,przyprawić pieprzem i solą,dobrze wyrobić masę mięsną. Formować sznycelki,obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz.Smażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!