Do góry

Dania główne Przepis na:

szpinak po "mojemu"

Dania główne

Autor: kentaky

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 53

Dodano: 22.09.2008

Odsłon: 3150

spinak mrozony doskonale smakuje a przy tym bardzo szybko sie go przygotowuje

Składniki

  • szpinak mrozony, 1 opakowanie
  • czosnek, 7 duzych zabkow
  • olej, 2 lyzki
  • maka, 1 lyzka plaska
  • smietana, 1 lyzka
  • jajko, 1
  • KOPER, 1 mala lyzeczka siekanego kopru
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. rozgrzac olej w garnku i dodac 1 lyzke maki, zeszklic,wrzucic lekko romrozony szpinak caly czas mieszajac gotujac ok 3-5 minut, dodac 7 zabkow czosnku przecisnietego przez praske,mieszac ciagle przez ok 2 minuty, dodac jajko surowe caly czas mieszajac , kiedy sie polaczy ze szpinakiem dodac 1 lyzke smietany a na sam koniec koper , wymieszac i gotowe.doskonale laczy sie z kazdym posilkiem.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: spinak

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń