Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu a naprawdę smaczne
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 147
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 44
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 214
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 147
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 44
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 214
Składniki
Cebulę i pieczarki kroimy w kosteczką, solimy i obsamażamy.
Dodajemy szpinak.
Jak się rozmrozi szpinak i troszkę obsmaży dodajemy fetę i dodajemy pieprzu.
Jak juz wszystko sie połączy i zrobi się "mazia" zdejmujemy z ognia.
Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Na każdy prostokat łyżeczką kładziemy troche szpinakowej "masy" i przygniatamy brzegi widelcem.
Pieczemy w piekarniku ok 20 minut w 190-200 stopniach.
Smacznego!