Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i bardzo smaczny dodatek warzywny.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 279
Polecam.
Odsłon: 754
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36296
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 279
Polecam.
Odsłon: 754
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36296
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy umyć je pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Cebule pokroić w piórka, czosnek w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na maśle podsmażyć cebulę i plasterki czosnku, po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość doprawić solą i białym pieprzem, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie wsypać starty ser żółty. Wszystko razem wymieszać. Smacznego.