Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2610
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 305
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 174
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3053
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2610
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 305
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 174
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3053
Składniki
Włączamy wodę na makaron, w trakcie gotowania makaronu ; rozpuszczamy masło i podgrzewamy z 6 ząbkami cząsnku, wrzucamy szpinak ,sól, pieprz gdy osiadzie ( zblanszuje sie ) ok. 2 min. wrzucamy rozdrobnionego łososia i po chwili zalewamy śmietaną. Odcedzony makaron wrzucamy do szpinaku i mieszamy. I gotowe. Moze dodać zielenine lub oliwki lub pomidorki koktajlowe, ale to juz według uznania. SMACZNEGO