Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina na obiad.
Bardzo smaczny rosół z dodatkiem mięsa z królika, nigdy bym nie pomyślała że...
Odsłon: 90
Jedna z moich ulubionych zup, bo można wrzucać cokolwiek i zawsze będzie smac...
Odsłon: 106
Pasuje na grilla.
Odsłon: 272
Polecam.
Odsłon: 660
Bardzo smaczny rosół z dodatkiem mięsa z królika, nigdy bym nie pomyślała że...
Odsłon: 90
Jedna z moich ulubionych zup, bo można wrzucać cokolwiek i zawsze będzie smac...
Odsłon: 106
Pasuje na grilla.
Odsłon: 272
Polecam.
Odsłon: 660
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i ugotować na bazie kostek rosołowych, po czym ostudzić. Następnie rozmącić jajka i posolić. Bułkę tartą wymieszać z startym serem. Kawałki mięsa maczać w jajku, obtaczać w przygotowanej panierce. Smażyć na maśle z obu stron na lekko złoty kolor.