Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający i sycący obiad dla zapracowanych osób szczególnie teraz zimą, a do tego jest bardzo łatwy i bardzo szybki w przygotowaniu. Mino tego, że jednak jest różnicą między suchą fasolą a tą z puszki to nam bardziej taka smakuje, dlatego i Wam polecam wypróbowanie tego przepisu.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Cebulę oraz kiełbaski kroimy w kosteczkę i podsmażamy na patelni. Fasolkę odsączamy i wsypujemy do garnka, Dodajemy podsmażoną cebulę i kiełbasę, koncentrat i troszkę wody - ilość wody zależy od tego jak gęste danie lubimy. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.Chwilkę gotujemy i gotowe! Smacznego!