Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy za wiele czasu, a mamy ochotę na domową pizzę, to ten przepis jest doskonały!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35952
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 272
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 326
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35952
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 272
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 326
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, paprykę i szynkę w kostkę. Oliwki przekroić na połówki. Serek pleśniowy pokroić w plasterki, a ser żółty zetrzeć na grubych oczkach.
Ciasto rozłożyć na wyłożonej pergaminem blasze. Posmarować lekko ketchupem i posypać suszoną bazylią i oregano i 1/3 sera żółtego.
Na ciasto położyć szynkę, następnie cebulę, paprykę, oliwki, salami w plasterkach, następnie ser pleśniowy i wszystko posypać pozostałym żółtym serem. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku - ok 180-200 stopni ok 20 minut. (należy kontrolować pieczenie, bo łatwo może się przypalić) SMACZNEGO!