Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, tania, świetna do dań z kurczaka
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Składniki
Kapustę myjemy i sztkujemy w drobne piórka, marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, łączymy z kapustą. Przygotowujemy sos: śmietanę łączymy z majonezem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem, mieszamy i odstawiamy "do przygryzienia". Surówkę polewamy sosem 10 minut przed podaniem, do smaku dodajemy sól i pieprz.