Do góry

Zupy Przepis na:

szybka zupa serowa

Zupy

Autor: jazabek

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 10

Dodano: 02.10.2009

Odsłon: 1978

tania i szybka:)

Składniki

  • kostki rosolowe (wzaleznosci od ilosci), 2-3
  • serki topione golda, 2
  • sól,magi bazylia majeranek, wedlug uznania
  • makaron(najlepszy swiderki), 1 0p
  • woda, 1-1,5 litra
  • (nie koniecznie zolty starty ser)
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. gotujemy bulion,jak zacznie sie gotowac dodajemy serki topione nastepnie doprawiamy magi bazylia majerankiem wedlug wlasnego smaku :) nastepnie gotujemy makaron, nakladamy na talez i zalewamy go zupa:) jak ktos jeszcze chce to moze jeszcze na talez dodac startu zolty zer( bedzie sie ciagnol za makaronem:) pycha)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń