Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedroga, niewymyślna, smaczna, treściwa
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni ewentualnie na małej ilości oleju.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle.
Marchew i ziemniaki pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do garnka, dodać kostki warzywne i liść laurowy, zalać 4 litrami wody, gotować do miękkości ziemniaków.
Doprawić pieprzem i ewentualnie solą. Posypać zieloną pietruszką.