Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie łatwe do przygotowania a zadziwi nawet wybrednych smakoszy.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1141
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1141
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Składniki
Makaron ugotować w osolonym wrzątku na półtwardo. Na rozgrzanym maśle zeszklić przecisniety czosnek, dodać bazylie, przemieszać i dodać odcedzony, gorący makaron. Doprawić sola i pieprzem, podawać posypany serem, najlepiej parmezanem.