Do góry

Dania główne Przepis na:

SZYBKIE SAJGONKI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15444

Dodano: 03.02.2009

Odsłon: 7929

Bardzo łatwe i smaczne.

Składniki

  • papier ryżowy o śr. ok. 20 cm, 16
  • plastry szynki i sera żółtego, po 8
  • czerwona papryka pokrojona w paski, 1-2
  • olej do smażenia
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jeden papier ryżowy opłukać zimną wodą, położyć na niego drugi opłukany, na to plaster szynki, sera żółtego, paski papryki. Zawinąć. Obsmażyć na złoto. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń