Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i pyszne jedzonko
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
Mięso umyć i pokroić na grubsze plastry, do naczynia żaroodpornego wlać kilka łyżek oleju , na rozgrzny olej położyć mięso i przypiec z obu stron, dać liście i ziele , pokroić cebulkę i czosnek w kostkę , wsypać do mięsa i podpiec aby cebulka była zrumieniona tak aby uzyskać potem ciemny kolor sosu. Następnie podlać mięso wodą aby było zakryte, gotować do miękkości mięsa, dodać śmietanę, kostkę mięsnąmąkę rozrobić w odrobinie wody wlać do sosu i zagotować , dodać pokrojony koperek, przyprawić przyprawami