Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szynka w nowej odsłonie , a raczej zasłonie ....z galarety
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Ser zetrzeć na drobnej tarce, wcisnąć czosnek , dodając majonez mieszać tak, aby powstała jednolita ale zwarta masa.Nadziać tym plastry szynki , nałożyć na brzeg i zwijać w rulony. Tak przygotowane szyneczki ozdobić i zalać tężejącą galaretką zrobioną z bulionu i żelatyny ( żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie). Po 2-3 godz w lodówce - można spożywać ,SMACZNEGO