Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to tamto, pożądne mięsiwo.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24054
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 458
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 278
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 51
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24054
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 458
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 278
Składniki
Czosnek wycisnąć przez praskę. Połączyć wszystkie składniki ze sobą, oprócz soli i zalać tą marynatą dokładnie całe mięso i wstawić do lodówki na noc, a najlepiej nawet na 2-3 dni.
Przed pieczeniem obsypać mięso solą i przełożyć wraz z marynatą do żaroodpornego, zamykanego naczynia, lub worka do pieczenia i piec najpierw w 200 st. przez 20 mit a następnie w 175 st. przez 1h15min.SMACZNEGO!!!